*Lue: Niken tylsä kilpailu

P8240149-normal.jpg

Jihuu, vihdoin saan omistamani ja lukemani BellaSarat arvosteltua, jotain kivaa lukemista tämän jälkeen :) *hieroo tyytyväisenä käsiään yhteen* Mutta ensin arvostelu...

   Päähenkilö on Marta Thomas, joka on köyhä. Hänellä on ilmalaivan muotoisia lehmiä, jotka tekevät mansikan makuista maitoa, kun syövät tarpeeksi puna-apilaa, mitä en oikein ymmärrä. Nämä lehmät ovat bovoja, ja Marta hoitaa niitä yksin, koska äiti on vasta synnyttänyt vauvan ja isä on pudonnut yhdeltä leijuvat saaret -saarelta murtaen luita. Marta on tyytymätön elämäänsä, joten kuten arvata saattaa, 'legendaarinen hevonen' (tällä kertaa siivekäs Nike) ilmaantuu, ja he menevät kilpailuun jossa Marta saa uuden ystävän ja voittaa kultaisia hevosenkenkiä. Näin juoni saattaa ehkä kuulostaa hyvältä tämän sarjan mittapuulla, mutta Niken huima kilpailu on äärettömän tylsä, kun sen lukee. Kuvatkin ovat samasta paikasta kuin Valkristin lennossa (Spoops), joten eipä kirjasta oikein kehumista löydy.

Niin, ja nyt kun kerran 'viimeisessä' (oikeasti olisi vielä kaksi osaa, mutta niitä ei löydy mistään) osassa ollaan, niin kerronpa sitten nettisivuistakin.

  Ne ovat pikkutytöille, paitsi että pikkutyttönä en osannut olla siellä, koska suomennos oli puutteellinen. Nyt se on ihan samanlainen kuin silloin muutama vuosi sitten, paitsi että älykkyyteni on kasvanut sen verran että älyän nettisivuston olevan surkea.

   Enpä nyt keksi muuta sanottavaa.

Tylsä kirja. Arvosana: 7-