P8200131-normal.jpg

Valkristin lento on huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä, huonommasta kuvituksesta huolimatta.

   Päähenkilö on Emma Roland, joka asui hevostilalla tallin vintillä ja oli menettänyt hiljattain vanhempansa auto-onnettomuudessa. Tarinan alussa hän tapaa uuden ystävänsä Saran, jonka antamat lahjat johtavat kohdatessaan Colm-serkun Emman kivaan pikku seikkailuun.

 Erään tapahtuman johdosta tyttö karkasi kotoa, näki järvellä näkyjä ja meni pegasoksella avaruuteen Valkyrieiden (jonkinlaisten ¨taika-amatsonien) haukuttavaksi. Sitten Emma varasti kukkia naapurin puutarhasta ja tuli siten pelastaneeksi erään varsan, kirjoitettua runonsa loppuun ja varmistavan erään työpaikan olevan hänelle vapaa, kunhan hän muuttaisi omaan asuntoon.

   Viat ovat todella harvassa. Olen löytänyt kirjasta 2 (!!!) Bellan lahjasta tuttua kääntövirhettä, jotka eivät haittaa tippaakaan, koska niitä on niin vähän.


Hyvä kirja, tosin melko lyhyt ja kuvat eivät yllä entiselle tasolle. Loistava juoni ja kiva kerronta, vaikka avaruudessa ei pitäisikään olla happea eli Emman ja Valkristin olisi pitänyt kuolla ainakin neljä kertaa.

Arvosana: 8